914-long

914-long

onderdelen

onderdelen

ban-550

ban-550

PR754

PR754

Foto's topbanner\L586 zilver.jpg

Foto's topbanner\L586 zilver.jpg

Foto's topbanner\Liebherr R995en T282B.jpg

Foto's topbanner\Liebherr R995en T282B.jpg

Foto's topbanner\Ponton.jpg

Foto's topbanner\Ponton.jpg

Foto's topbanner\reparatie onderhoud.jpg

Foto's topbanner\reparatie onderhoud.jpg

Foto's topbanner\B7 on site SED.jpg

Foto's topbanner\B7 on site SED.jpg

Foto's topbanner\A934 overslag.jpg

Foto's topbanner\A934 overslag.jpg

he-he

he-he

bannner mob

bannner mob

ammann-aktie

ammann-aktie

Nederlands English Deutsch Franšais Magyar Polski Espa˝ol Italiano

Welkom bij W&H Pelle Service Hengevelde

foto'svestigingenPelleP1010091-b@.JPG

 

Postbus 11, 7496 ZG Hengevelde 
Het Wegdam 11, 7496 CB Hengevelde
Tel.:+31(0)547-333039
Fax.:+31(0)547-333106
info@pelleservice.com

  

  

Algemeen

Pelle Service (de handelsnaam van Wynmalen & Hausmann Pelle N.V.) is binnen de W&H groep Liebherr-dealer en -steunpunt voor de regio Oost-Nederland. Door de jaren heen heeft het bedrijf dankzij een zeer hoogstaand serviceniveau een uitstekende reputatie als grondverzetspecialist opgebouwd.

Dit resulteerde in een indrukwekkend aantal opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de overheid met projecten in weg- en waterbouw, agrarische sector, bosbouw, fundaties, bouw- en sloopwerken alsmede overslag en waterschapsbeheer.

Historie

Gerard Pelle start in 1981 zijn eigen bedrijf nadat hij geruime tijd als monteur in de grondverzetbranche ervaring heeft opgedaan. Aanvankelijk specialiseerde hij zich alleen in de revisie van pompen en powershifts en complete reparatie van diverse soorten machines. In 1987 wordt Pelle Service W&H-dealer voor Liebherr. Door het begrip Service primair te stellen (en er ook naar te handelen!) groeit het bedrijf uit tot circa vijftien medewerkers.

In 1998 volgt overname door W&H, waarbij Gerard Pelle als adviseur verbonden blijft aan de vestiging. De strategie van W&H is erop gericht zowel de import als het vermarkten zelfstandig in handen te hebben. Pelle Service fungeert hierbij als steunpunt voor Oost-Nederland.

Op dit moment heeft Pelle Service ruim twintig medewerkers en is in het verzorgingsgebied een begrip op het gebied van levering, onderhoud en service voor Nederlands onbetwiste nr. 1 in mobiele kranen: Liebherr.

Activiteiten

Pelle Service verkoopt, repareert en onderhoudt Liebherr grondverzetmachines, maar repareert en onderhoudt ook alle andere merken van bestaande en nieuwe relaties.

Verder vertegenwoordigt Pelle Service het complete pakket uit de W&H Groep, waaronder Yanmar minigravers, Amman trilplaten en nog diverse ander marktgerelateerd materieel.

Pelle Service is VCA* en ISO-9001 gecertificeerd.

Regelmatige training, goed geschoold personeel en een prettige, ongedwongen werksfeer met enthousiaste mensen onderstrepen nog steeds het statement van oprichter Gerard Pelle:

Een onderneming is zo goed als de mensen die er werken.


© Copyright Wynmalen & Hausmann. Alle rechten voorbehouden.

Realisatie door SST.