• 1875 Oprichting Wynmalen & Hausmann

  Wynmalen & Hausmann wordt in 1875 opgericht en ingeschreven in het Handelsregister Rotterdam als “Handelsbedrijf in technische goederen”
 • 1901 Rotterdam

  "Gezicht op ons nieuw magazijn en de Regentesse brug."
 • 1964 Start divisie Industrie

  Door uitbreiding van de deskundigheid op het gebied van transportmaterieel, wordt in 1964 binnen W&H een divisie Industrie opgericht
 • 1977 Start Nemaasko

  In Maasbracht opent Nemaasko haar deuren, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel. In 1998 wordt Nemaasko onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1977 Start Bouwmachines Hoogerheide

  In Hoogerheide start Bouwmachines Hoogerheide, gericht op levering en onderhoud van grondverzetmaterieel en bouwmachines. In 1998 wordt Bouwmachines Hoogerheide onderdeel van de Wynmalen & Hausmann bedrijven.
 • 1981 Importeurschap Liebherr

  In 1981 wordt het importeurschap van Liebherr verworven. Liebherr, dat dan al een reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, efficiency en innovatie, is nog steeds één van de A-merken die door W&H worden vertegenwoordigd. Daar zijn wij trots op!
 • 1998 Start Purmerend

  W&H bouwt haar landelijk netwerk niet alleen uit door een aantal succesvolle overnames, maar óók door een nieuwe vestiging op te starten in Purmerend.
 • 2011 Overname W&H door Wim van den Heuvel

  Door een succesvolle management buy-out, is Wim van den Heuvel (op dat moment al 8 jaar directeur van de onderneming) voor 100% eigenaar geworden van Wynmalen & Hausmann.
 • 2013 Nieuwbouw Heteren

  Door de groei van de organisatie, barst de locatie in Heteren bijna uit haar voegen. Er wordt besloten in Heteren een nieuwe locatie te bouwen, die niet alleen ruimte biedt voor een verdere groei en professionalisering van de organisatie, maar tevens voorzien is van alle (technische en logistieke) faciliteiten om deze groei te ondersteunen.
Service
Onderhoudscontracten
Lidat online fleetmanagement
Olie-analyse
Revisie
Storingsdienst
Maatwerk
Training
 

Onderhoudscontracten

Wij zijn ook uw partner waar het gaat om speciaal op maat samengestelde onderhoudscontracten. Deze pakketten zijn aanvullend en sluiten perfect aan op het onderhoudspakket dat u bij ingebruikname van een nieuwe machine ontvangt.

Voor elk type machine hebben wij een servicepakket samengesteld. Met deze, vanzelfsprekend originele, onderdelen bent u altijd verzekerd van een compleet pakket onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierin zitten naast de olie, lucht- en brandstoffilters ook alle bijbehorende afdichtingen. Zo wordt het gemak bij het uitvoeren van onderhoud vergroot.

U krijgt één onderdeelnummer voor een compleet pakket. Dat betekent eenvoudig en gemakkelijk bestellen. Doordat u originele onderdelen gebruikt, blijft de fabrieksgarantie volledig van toepassing. Originele onderdelen zijn speciaal ontwikkeld en voldoen altijd aan de hoogste eisen. De servicepakketten zijn uit voorraad leverbaar voor alle onderhoudsintervallen. U kunt kiezen uit diverse pakketten van klein tot groot onderhoud. Met een onderhoudspakket bent u ook nog eens voordeliger uit!

Welke servicepakketten zijn er?  

Bij de eerste ingebruikname van uw nieuwe Liebherr machine ontvangt u altijd een 500-uur pakket. Daarnaast bieden wij:  

1.       1.000 uur, voor het uitvoeren van middelgroot onderhoud
2.       1.500 of 2500 uur, voor klein onderhoud
3.       2.000 uur, voor groot onderhoud

De servicepakketten zijn niet alleen beschikbaar voor Liebherr machines. Ook voor Ammann machines hebben wij soortgelijke pakketten. Wij helpen u graag bij het selecteren van het juiste servicepakket.